shivazorg-header

VerzorgendenAls verzorgende  in de wijk bij Shiva Zorg ben jij, binnen het team, verantwoordelijk voor de zorg bij cliënten thuis. Je draagt bij aan de uitvoering van het zorgplan. Je weet wat de cliënten nodig hebben aan verpleging, verzorging en begeleiding en hebt respect voor de eigen levenswijze van onze cliënten. Het automatiseringssysteem stelt je in staat op ieder gewenst moment te communiceren met je team, ondersteuning of advies te vragen en geven of zorg te delen. Je signaleert  en rapporteert knelpunten in de zorg en draagt bij aan de continuïteit van zorg tijdens de overdracht. Je hebt contact met mantelzorgers of familieleden en andere behandelaars, zoals de huisarts of apotheker.

Wat wij vragen: Je kan goed samenwerken en bent ook daadkrachtig en in staat zelfstandig beslissingen te nemen. Je ziet en zoekt kansen, en denkt in oplossingen. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw resultaten en werkt doelgericht en nauwkeurig.

 Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.
 
Je hebt het rijbewijs B.

Wat bieden wij: Wij bieden jou een zelfstandige en uitdagende functie, binnen een enthousiast team, met een werkgever die om je geeft.
 Een baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn volop scholingsmogelijkheden zoals E-learning, bijscholingen en klinische lessen. Doorgroeien behoort, bij gebleken geschiktheid, ook tot de mogelijkheden. 

Een zelfstandige functie en een prettige werksfeer binnen een team waar je op kunt bouwen.
 Minder bureaucratie en administratieve lasten door het gebruik van o.a. de wond- en medicijncontrole app,

Je hebt wisselende diensten, volgens rooster maar geen nachtdiensten.

Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse? Vul onderstaand formulier in om te solliciteren.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om goed te kunnen reageren op uw gestuurde open sollicitatie.
Deze wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inspectierapport Stichting Shiva Zorg

Wij hebben de resultaten van het inspectierapport ontvangen. De waardering is bovengemiddeld tot zeer goed/uitstekend. Daar zijn wij zelf zeer blij mee …
Lees verder

inspectie-gezondheidszorg-shivazorg

Nieuwe website Shiva Zorg online

Wij hebben de laatste tijd hard gewerkt aan onze mooie nieuwe website. U kunt veel informatie vinden over onze diensten en ons zorggebied. Ook kunt u …
Lees verder

nieuwe-website-shivazorg